Mijn passie voor bloggen

Het begon allemaal een tijdje geleden. Een goeie vriendin van mij heeft ook een blog. Op dat moment liet ze me enthousiast haar blog zien. Ik dacht, wauw! Wat een mooie blog. Had ik maar zoiets moois. En toen ging er een belletje bij mij rinkelen. Kan ik ook niet een eigen blog beginnen? Een plek, waar ik mijn gevoelens en passie kan uiten en even mijn frustratie weg kan? Een plek waarmee ik mijn ervaringen (leuke en minder leuke) kan delen met meiden of jongens die dat ook doen? And yes, i can! Ik ben dus mijn blog begonnen, omdat ik een plek nodig had waar ik mijn dingen kwijt kon.

Normaal zou je zeggen, dat kan je toch bij je ouders, of bij je vriendinnen? Ja dat is wel zo. Maar je hebt ook dingen die je met andere wil delen niet uit je directe omgeving. Ik vind het ook leuk om dingen over beautyproducten te schrijven, want dat is mijn passie. Beauty & Hair, dat vooral.

Waarom is bloggen mijn passie geworden? Tja, dat is moeilijk te zeggen. Ik vind bloggen gewoon heel leuk. Vroeger, in groep 8 en begin eerste en tweede klas, moesten we vaak verhalen schrijven. Voor taal, nederlands ,enzovoort. Ik was daar heel goed in! Ik haalde altijd goeie cijfers, omdat ik het leuk vond om te schrijven. Snap je de connectie nu een beetje? hihi.