vrijdag 26 augustus 2011

Je stash opruimen, hoe doe je dat?

10018356857139aeeb_large
Soms is het gewoon echt weer eens tijd om je stash een grondige schoonmaakbeurt te geven. Heb je nou een grote stash, een middelmatige stash of een mini stash, dat maakt niet uit. Als het vies is, super oud of gewoon niet meer om aan te zien is het tijd om eens op te gaan ruimen! Eens in de zoveel tijd moet het, je kan het niet elke keer uitstellen. Zoals ze zeggen: van uitstel komt afstel. En ja, het is waar! Maar hoe moet je nou je stash opruimen? Ik bedoel, met wat? En hoe?
Dat ga ik je uitleggen! Heb je echt een mega grote stash? Dan is het wat anders, dan zijn deze tips ook wel handig, maar heb je misschien toch wat meer nodig. Heb je een normale stash, met niet al te veel make up maar toch wel een bak vol? Dan zijn deze tips misschien wel de ideale tips!

Tumblr_lqjik7pxq91qcmy8fo1_500_large
Oké, ga als eerste al je make-up bij langs. Pak je favoriete make-up zoals je perfecte foundation, die mooie mascara of die glamoures blush erbij en leg die apart. Zo voorkom je dat je die perongeluk ergens onderin legt, of zelfs perongeluk weggooit. En dat kan niet!
Tumblr_lqjq3o7hhf1qj6l9so1_500_large
Als je toch vrij veel make up hebt, kun je alles gaan soorteren. Bij de xenos en Hema of Ikea hebben ze plastic bakjes waarin je alles kunt bewaren. Lipgloss bij lipgloss, mascara bij mascara enz. Zo weet je altijd waar alles ligt en heb je mooi overzicht.
Tumblr_lqjphfgj7p1qj6l9so1_500_large
Zie je ergens in je stash een lipglossje liggen die er zo vies uit ziet, en ook al niet meer lekker ruikt, en waarvan je weet dat die wel 2 jaar oud is. Weggooien! Hoe duur die ook geweest mag zijn, dat is niet goed voor je. Als je dat weer gaat gebruiken kan je misschien nasty dingen krijgen! Weggooien dus.
382116978_large
How hard it is, make up dat je nooit gebruikt heb je ook niks meer aan. Over een paar jaar ligt het er nog en dan kun je het niet meer gebruiken. Geef het liever weg aan je kleine zusje of een vriendin, misschien vinden die het wel mooi en gaan die het weer gebruiken. En wat is er nou leuker om iemand blij te maken met jouw troep?

Hoe bewaar jij je make-up stash?

0 lieve berichten:

Een reactie posten

Wat lief van je dat je een reactie achterlaat! Dat vind ik echt leuk!